Kappadokia Yulaf Unu, yulaf taneleri pastörize edildikten sonra üretilmektedir. Bir kere denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz. Yulaf, en sağlıklı tahıl çeşitlerinden biridir. Yulaf, vücut için elzem vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındırır. Yulaf, faydalı bitkisel bileşenlerden olan polifenoller ve antioksidanlar açısından kuvvetli yiyeceklerdendir. Bu antioksidanlar arasından en çok dikkat çeken, neredeyse sadece yulafta bulunan avenanthramide antioksidanlarıdır. Kappadokia Gıda garantisi ile. Besin bileşenleri oldukça zengin olan yulaf, güçlü bir karbonhidrat ve lif kaynağıdır. Yüksek lif içeriği ile diyetimizin önemli bir parçası haline gelmiştir. Ayrıca, diğer tahıllara göre çok daha fazla protein ve yağ içerir. Yulaf, vitamin, mineral ve bitkisel antioksidan bileşenler açısından da zengindir. Yulaftan elde edilen taş değirmen unu, hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı maddesi eklenmeden tam tane, yulaf unu şeklinde tüketicilerimize sunulmaktadır. Yulaf içeren ekmeğin, vücut sağlığını güçlendirdiği, kan değerlerini iyileştirdiği ve yüksek lif içeriği nedeniyle sindirim sağlığı üzerinde olumlu etkileri olduğu, uzun süren bilimsel araştırmalar sonunda ortaya konulmuştur. Tek başına kullanabileceğiniz gibi, diğer unlarla da karıştırıp diyetik ve sağlıklı hamur işleri hazırlayabilirsiniz.